Inspiratiesessies en masterclasses

Zoekt u inspiratie om een doorbraak te realiseren? Onze partners geven 'inspiratie-op-maat'!

inspiratiesessie

iPM voor uw bedrijf

Peter Geelen- Partner iPM Partners

Peter Geelen

  • Bedenker iPM-aanpak, oprichter iPM Partners
  • Klantketen- en KPI-goeroe, auteur meerdere boeken, incl KPI’s die wél werken

Groei voelt vaak goed. Maar het risico bestaat dat de focus op innovatie verdwijnt en de waan van de dag gaat regeren. Zonde. Want de hoofdoorzaak van falende organisaties – een niet goed werkende structuur en een daaruit voortvloeiende improductieve cultuur – kunt u wegnemen. Vraagt u zich af hoe u het tij kunt keren met KPI’s die wél werken, klantketens en teamontwikkeling? Boek dan deze sessie met onze partner en iPM-grondlegger Peter.

masterclass

Aanmoedigen, de kracht van een waarderende cultuur

Marcel de Wit- Partner iPM Partners

Marcel de Wit

  • Praktische psycholoog en een ervaren gids in veranderland
  • Weet als geen ander weerstanden in teams te doorbreken.

Verlangt u naar een cultuur zonder zuur waarin het prettig samenwerkt? Met collega’s die elkaar in hun waarde laten en positief met en over elkaar spreken. Terwijl ze werken vanuit een intrinsieke motivatie. Onze partner Marcel noemt dit een ‘aanmoedigingscultuur’ en kan u helpen bij het creëren van zo’n waarderende werksfeer. Wilt u weten hoe u waardering in de onderlinge communicatie vooropzet en de samenwerking samen verbetert? En hoe u een aanmoedigende cultuur vervolgens vasthoudt? Tijdens deze masterclass van een dag leren u en uw collega’s hoe u dat kunt doen.

inspiratiesessie

Radicaal naar digitaal

Franklin Willemstein- Partner iPM Partners

Franklin Willemstein

  • Gespecialiseerd in digitale transformatie
  • Decennia ervaring in het op innovatieve wijze veranderen van organisaties

Radicaal over naar digitaal. De wil is er meestal wel, maar welke weg moet u bewandelen? Het zou jammer zijn als u te laat start vanwege twijfel over hoe dat aan te pakken. Benut uw digitale kansen nu! Doe dit bij voorkeur met een gids die de spelregels van de nieuwe digitale economie kent. Zoals Franklin Willemstein van iPM Partners. Hij kan u helpen de juiste stappen tijdig te zetten. En hij verleidt u tijdens deze inspiratiesessie kritisch naar uw toekomst te kijken. Zodat u nu al zicht heeft op hoe de digitale versie van uw bedrijf er straks uitziet.

Onze verhalen over bedrijven

De kracht van aanmoedigen 1

De kracht van aanmoedigen 1

Marcel de Wit

Nederlanders lijken aan een chronisch tekort aan waardering voor hun werk te lijden. Dat kan anders en is niet alleen een kwestie van meer geld. Het zou ook helpen als we op een meer waarderende manier met elkaar omgaan. Hierover verschijnt binnenkort mijn boek Aanmoediging.

Lees meer
iPM werkt samen met ScaleUp Company

iPM werkt samen met ScaleUp Company

Joost Bijlsma (journalist)

Snelgroeiende bedrijven, de zogeheten scale-ups, hebben behoefte aan praktische adviezen. ScaleUp Company staat ze hierin terzijde en schakelt Peter Geelen van iPM Partners daarbij in. Ceo Bart van Nol van ScaleUp: ‘Het mooie van iPM is dat KPI’s niet worden ingezet om te controleren maar om te leren. En sneller leren is waar snelgroeiers de wedstrijd winnen.’

Lees meer
Voor vitaal blijven bestaat niet één succesrecept

Voor vitaal blijven bestaat niet één succesrecept

Robert Bukkems

Om vitaal te blijven moet je een balans vinden in beweging, ontspanning en voeding. Dat is een individuele kwestie, maar het helpt als we er met zijn allen mee aan de slag gaan aan de hand van een vitaliteitsprogramma, dachten de partners van iPM Partners.

Lees meer