Blog & Updates

Het geheim van iPM ontrafeld

Peter Geelen

Auteur: Peter Geelen
19-04-2018

Nu de zon schijnt is het tijd om uw dak te repareren! Vernieuw en verbeter uw organisatie met integraal Performance Management (iPM). Ons nieuwe e-book doet uit de doeken hoe onze unieke aanpak werkt. U leest hoe u samen met uw mensen kunt bouwen aan een betere organisatie.

Nieuw gratis e-book Leer samen bouwen aan een betere organisatie

iPM leert uw organisatie om de energie te richten op wat werkelijk waarde heeft. Dankzij onze aanpak zullen uw mensen effectiever samenwerken aan wat voor klanten werkelijk telt. Om dat te bereiken gaat u aan de slag met alle aspecten van de bedrijfsvoering: strategie, structuur én cultuur.

Vruchtbaar

iPM laat u fundamenteel anders naar de besturing van uw organisatie kijken. U stopt met het denken in zuilen zoals inkoop en verkoop. Zo haalt u de hoofdoorzaak van het falen van uw organisatie (en heel veel andere) weg. In plaats daarvan stapt u over op klantketens en nieuwe KPI’s die de samenwerking stimuleren.

iPM zorgt ervoor dat uw medewerkers en teams bij verbeteringen betrokken raken. Tijdens teamontwikkeling leren zij hoe ze effectiever kunnen overleggen en elkaars talenten kunnen aanboren en benutten. Zo ontstaat een vruchtbare aanmoedigingscultuur waarin uw mensen niet meer over elkaar praten maar met elkaar.

Verdienste

Een grote verdienste van iPM is dat u veel meer vat krijgt op het presteren van uw organisatie. U leert hoe u uw strategie in meetbare resultaten omzet, onafhankelijk van de sector waarin u opereert. Onze aanpak heeft zijn werking bewezen bij alle organisaties waar de samenwerking in de keten beter kan. Dit geldt voor gegroeide profit-bedrijven die verzuild zijn geraakt of gefuseerde organisaties in onderwijs of zorg die focus missen.

iPM is er ook voor u 

Ons nieuwe e-book Leer samen bouwen aan een betere organisatie geeft u inzicht in wat iPM voor uw organisatie kan betekenen. En welke resultaten onze klanten ermee hebben bereikt. Wij delen onze werkwijze graag met u, omdat wij zoveel mogelijk mensen willen inspireren om beter te leren presteren. Pak uw kans en begin met bouwen! 

Download nu het gratis e-Book 

Gerelateerde blogs

Aanmoediging: een nieuwe definitie

Marcel de Wit, 20-01-2020

‘Aanmoediging is de moed versterken om door te gaan’ … Volgens de Dikke Van Dale, ja. Maar na een lange zoektocht vol verrassingen, nieuwe inzichten en inspiratie besef ik dat deze definitie tekortschiet. Het gaat veel verder dan alleen maar ‘de moed versterken om door te gaan’

Lees verder

De intrinsieke motivatie versterken

Marcel de Wit, 10-01-2020

Als een positieve emotie leidt tot zowel een verbreding als een verdieping van de capaciteiten van degene die deze emoties ervaart, dan zou het mooi zijn als wij dit zouden kunnen (blijven) stimuleren. 

Lees verder