Blog & Updates

Prikkelende KPI-sessie voor uw MT?!

Peter Geelen

Auteur: Peter Geelen
29-11-2017

Eenmalige kans vanwege 10-jarig bestaan iPM:

Het vorig jaar verschenen boek KPI’s die wél werken werkt. Lezers zijn massaal aan de slag gegaan met het hierin beschreven gedachtegoed van Peter Geelen. Wilt u ook beter leren samenwerken en echt volledig gaan focussen op klanten? Grijp dan nu uw kans. De auteur geeft eenmalig tien inspiratiesessies weg voor managementteams. Inschrijven kan via het formulier onderaan dit artikel.

Op de kop af een jaar geleden publiceerde Peter Geelen KPI’s die wél werken. Hij wilde lezers op toegankelijke wijze laten kennismaken met zijn gedachtegoed. De auteur vindt dat heel veel bedrijven in dezelfde valkuil trappen. Ze richten de besturing van hun organisatie functioneel in, waarbij KPI’s naar de afdelingen worden vertaald voor het volgen van de strategische ambities. Dit zorgt ervoor dat afdelingen tegen elkaar gaan werken. Klanten worden hiervan de dupe.

Al 10 jaar betere resultaten

Peter vertelt in zijn boek niet alleen wat er fout gaat, maar legt ook gedetailleerd uit hoe het beter kan. Door met klantketens en de juiste KPI’s te werken, versoepelt u de samenwerking tussen medewerkers en vergroot u de klanttevredenheid. Met als gevolg: betere prestaties. Peter weet waar hij het over heeft. Al tien jaar leidt zijn aanpak tot betere resultaten bij de bedrijven en publieke organisaties die hij met zijn bedrijf IPM Partners adviseert.

Gratis inspiratiesessies

Peter is blij verrast door het verkoopsucces van zijn boek KPI’s die wél werken. Het stond 115 dagen in de Top 10 van Managementboek.nl en wordt door de Nederlands grootste managementboekensite gezien als evergreen. Op het hoogtepunt haalde het zelfs de derde plek. Peter is vooral verheugd dat hij zo nog meer mensen verleidt tot een andere manier van samenwerken die beter is voor medewerkers en klanten. Hij wil dat zoveel mogelijk ondernemers en managers hiermee kennismaken. Reden om eenmalig gratis inspiratiesessies aan te bieden aan managementteams. 

Tien keer

Wilt u ook weten hoe uw KPI’s en KPI-structuur beter kunnen? Vraagt u zich af hoe u uw organisatie daadwerkelijk optimaal op klanten kunt inrichten? Schrijft u zich dan zo snel mogelijk in voor een inspiratiesessie. Peter heeft zich voorgenomen om tien managementteams te inspireren. Hij vertelt tijdens zo’n sessie heel concreet hoe uw organisatie tot betere resultaten kan komen. Het getal van tien inspiratiesessies is niet toevallig gekozen. iPM Partners viert in 2017 het tienjarig jubileum. Wie in aanmerking wil komen moet zich voor 31 januari 2018 opgeven. 

Het iPM team

Gerelateerde blogs

Aanmoediging: een nieuwe definitie

Marcel de Wit, 20-01-2020

‘Aanmoediging is de moed versterken om door te gaan’ … Volgens de Dikke Van Dale, ja. Maar na een lange zoektocht vol verrassingen, nieuwe inzichten en inspiratie besef ik dat deze definitie tekortschiet. Het gaat veel verder dan alleen maar ‘de moed versterken om door te gaan’

Lees verder

De intrinsieke motivatie versterken

Marcel de Wit, 10-01-2020

Als een positieve emotie leidt tot zowel een verbreding als een verdieping van de capaciteiten van degene die deze emoties ervaart, dan zou het mooi zijn als wij dit zouden kunnen (blijven) stimuleren. 

Lees verder