Blog & Updates

Prikkelende KPI-sessie voor uw MT?!

Peter Geelen

Auteur: Peter Geelen
29-11-2017

Eenmalige kans vanwege 10-jarig bestaan iPM:

Het vorig jaar verschenen boek KPI’s die wél werken werkt. Lezers zijn massaal aan de slag gegaan met het hierin beschreven gedachtegoed van Peter Geelen. Wilt u ook beter leren samenwerken en echt volledig gaan focussen op klanten? Grijp dan nu uw kans. De auteur geeft eenmalig tien inspiratiesessies weg voor managementteams. Inschrijven kan via het formulier onderaan dit artikel.

Op de kop af een jaar geleden publiceerde Peter Geelen KPI’s die wél werken. Hij wilde lezers op toegankelijke wijze laten kennismaken met zijn gedachtegoed. De auteur vindt dat heel veel bedrijven in dezelfde valkuil trappen. Ze richten de besturing van hun organisatie functioneel in, waarbij KPI’s naar de afdelingen worden vertaald voor het volgen van de strategische ambities. Dit zorgt ervoor dat afdelingen tegen elkaar gaan werken. Klanten worden hiervan de dupe.

Al 10 jaar betere resultaten

Peter vertelt in zijn boek niet alleen wat er fout gaat, maar legt ook gedetailleerd uit hoe het beter kan. Door met klantketens en de juiste KPI’s te werken, versoepelt u de samenwerking tussen medewerkers en vergroot u de klanttevredenheid. Met als gevolg: betere prestaties. Peter weet waar hij het over heeft. Al tien jaar leidt zijn aanpak tot betere resultaten bij de bedrijven en publieke organisaties die hij met zijn bedrijf IPM Partners adviseert.

Gratis inspiratiesessies

Peter is blij verrast door het verkoopsucces van zijn boek KPI’s die wél werken. Het stond 115 dagen in de Top 10 van Managementboek.nl en wordt door de Nederlands grootste managementboekensite gezien als evergreen. Op het hoogtepunt haalde het zelfs de derde plek. Peter is vooral verheugd dat hij zo nog meer mensen verleidt tot een andere manier van samenwerken die beter is voor medewerkers en klanten. Hij wil dat zoveel mogelijk ondernemers en managers hiermee kennismaken. Reden om eenmalig gratis inspiratiesessies aan te bieden aan managementteams. 

Tien keer

Wilt u ook weten hoe uw KPI’s en KPI-structuur beter kunnen? Vraagt u zich af hoe u uw organisatie daadwerkelijk optimaal op klanten kunt inrichten? Schrijft u zich dan zo snel mogelijk in voor een inspiratiesessie. Peter heeft zich voorgenomen om tien managementteams te inspireren. Hij vertelt tijdens zo’n sessie heel concreet hoe uw organisatie tot betere resultaten kan komen. Het getal van tien inspiratiesessies is niet toevallig gekozen. iPM Partners viert in 2017 het tienjarig jubileum. Wie in aanmerking wil komen moet zich voor 31 januari 2018 opgeven. 

Het iPM team

Gerelateerde blogs

Het geheim van iPM ontrafeld

Peter Geelen, 19-04-2018

Nu de zon schijnt is het tijd om uw dak te repareren! Vernieuw en verbeter uw organisatie met integraal Performance Management (iPM). Ons nieuwe e-book doet uit de doeken hoe onze unieke aanpak werkt. U leest hoe u samen met uw mensen kunt bouwen aan een betere organisatie.

Lees verder

KPI’s die wél werken: nieuw boek

Peter Geelen, 22-03-2016

KPI's (Kritische Prestatie Indicatoren) leiden dikwijls tot blijvende schade voor organisaties. Het middel is vaak erger dan de kwaal. Terwijl KPI’s juist een zeer positief effect zouden kunnen hebben.

Lees verder