Blog & Updates

Training: KPI’s die wél werken

Peter Geelen

Auteur: Peter Geelen
25-04-2017

De waan van de dag plaagt veel ondernemers. Ze noemen strategie ‘dé belangrijkste uitdaging’. Tegelijk, echter, beseffen ze dat ze ‘te weinig tijd vrijmaken voor strategieontwikkeling’. Dit nummer 1-knelpunt voor ondernemers vormt een groot risico. Zeker in deze tijd waarin het speelveld snel verandert en dus vraagt om reactievermogen.

Eiland denken en KPI barrières

Een belangrijke onderliggende oorzaak voor deze strategieproblematiek is een te rigide functionele inrichting van de besturing van de organisatie: het organogram is heilig. Dit leidt tot eiland-denken en tot KPI’s die barrières opwerpen voor effectieve samenwerking. Klanten worden daarvan de dupe en veel tijd gaat verloren aan het herstellen van fouten.

Tijdens de tweedaagse training KPI’s die wél werken leer ik u hoe het anders kan. Een innovatieve aanpak die zich in de praktijk heeft bewezen. In deze training leert u:

  • Uw strategie te vertalen naar de juiste KPI’s en acties
  • Het opzetten van een goede KPI-structuur
  • De 5 valkuilen van een KPI-structuur
  • Proces- en prestatieverbetering levend houden
  • Uw serviceniveau te verhogen en uw faalkosten te verlagen
  • Het talent van uw medewerkers echt benutten met KPI’s
  • Sturen op basis van klantketens om zo succesvol samen te werken en continu te verbeteren (LEAN)

Bedien klanten en realiseer ambities 

Schrijf u in voor deze training en zet KPI’s op die samenwerking wél bevorderen, uw klanten beter bedienen en krijg de ‘knoppen’ waarmee u kunt sturen en uw ambities kunt realiseren. Ik help u op gang en zorg dat u het zelf kunt.

U ontvangt het boek “KPI’s die wél werken” en een certificaat van deelname.

Praktisch:

  • De training vindt plaats op 22 & 23 mei 2017
  • Locatie: Rotterdam
  • Schrijf u in via onderstaand formulier

Inschrijven Training: KPI’s die wél werken.

Gerelateerde blogs

Laat u inwijden in het ‘geheim’ van werkende KPI’s

Peter Geelen, 25-06-2019

Met een beetje pech worden KPI’s eenzijdige targets die de samenwerking frustreren. Zonde. Omdat ze ook heel waardevol kunnen zijn. Als u het goed doet, zijn het knoppen waaraan uw organisatie kan draaien om echt beter te worden. Voor dat laatste moet u de kunst verstaan van ‘KPI’s die wel werken’. Dit leert u tijdens een inspiratiesessie of masterclass met KPI-goeroe Peter Geelen.

Lees verder

Hoe UWV met KPI’s fraudeurs wél kan pakken

Peter Geelen, 27-09-2018

Bij het nieuws over uitkeringsfraude door Poolse werknemers, valt mijn mond open van verbazing. Zeker als je ziet hoe weinig slagvaardig UWV die bestrijdt. Hoog tijd voor KPI’s die wél werken.

Lees verder