Blog & Updates

Vliegende start maken bij ons? Schrijf snel!

Fred Vijvers, 23-07-2017

Auteur: Fred Vijvers
23-07-2017

Wil je na je studie rustig opstarten? Sla dit bericht dan over. Want iPM Partners zoekt talent dat meteen vol aan de bak wil. Jonge mensen die waardevolle ervaring willen opdoen bij de interessante organisaties die wij tot onze klantenkring mogen rekenen. Liefst in de omgeving Randstad.

Bij ons krijg je een unieke kans op een vliegende start. Zoals onze jongste aanwinst Babette Vugs zegt: "iPM Partners is een ‘snoepwinkel’ vol uitdagende opdrachten en klanten, waar je snel veel verantwoordelijkheid krijgt. Nergens kan ik zo snel leren en zo veel betekenen voor organisaties." 

iPM Partners heeft geen eigen kantoor, we schrijven geen vuistdikke rapporten en we houden niet van praatjesmakers. Alles bij ons is gericht op resultaat in het verbeteren van organisaties. Dat doen we volgens een unieke eigen aanpak die organisaties zowel gezonder als klantgerichter maakt en medewerkers in teamverband laat bloeien. 

Tien jaar na onze oprichting gaat het goed met ons. Daarom willen we ons team uitbreiden met een paar nieuwe pareltjes. We zoeken talent dat net een universitaire opleiding heeft afgerond in technische bedrijfskunde, economie of finance. Jonge mensen die over zeggingskracht en persoonlijkheid beschikken. Die dienstbaar zijn aan klanten en goed kunnen luisteren, maar die ook kritisch durven zijn.

Vacature-ipm-consultant2

Vertel ons waarom wij jou moeten aannemen. Graag no nonsense, origineel en persoonlijk, zodat we weten dat je bij ons past. Als je ons weet te overtuigen, gaan we samen aan de slag bij organisaties. Je bent dan, net als onze klanten, verzekerd van een grote partnerbetrokkenheid. En je ervaart hoe mooi het is om organisaties in profit, onderwijs en de zorg beter te maken.

Solliciteren?

Mail je sollicitatie naar: fred.vijvers@ipmpartners.nl 
NB Als jouw reactie ons aanspreekt, ontvang je van ons spoedig bericht.