Inspiratiesessies en masterclasses

Doorbraak realiseren? Onze partners geven 'inspiratie-op-maat'!

U zoekt inspiratie voor een doorbraak. Maar u beseft dat een algemeen verhaal tijdens een congres daarvoor onvoldoende is. Gun uzelf dan een waardevolle iPM-inspiratiesessie. U haalt daarmee kosteloos een van onze partners in huis: een topexpert die uw business begrijpt en u op maat inspireert. De partner deelt – ieder op zijn eigen expertiseterrein – zijn ervaringen met u en uw management team. Verwacht een frisse blik, concrete antwoorden op uw prangende vragen en praktische adviezen. Mocht u verder met ons willen, dan kunt u een vervolgafspraak maken of een masterclass boeken.

Peter Geelen- Partner iPM Partners
Peter GeelenBedenker iPM-aanpak, oprichter iPM Partners30+ jaar ervaring in performance management op topniveau.Klantketen- en KPI-goeroe, auteur meerdere boeken, incl KPI’s die wél werken
Fred Vijvers- Partner iPM Partners
Fred VijversPartner en interim CEO40+ jaar ervaring, waarvan 30 als algemeen directeur, Bayer, Duyvis, Douwe Egberts en ondernemer.Realiseert doorbraken en meetbare resultaten.
Robert Bukkems- Partner iPM Partners
Robert BukkemsPartner en verbeteraar met hart voor onderwijs en zorg20+ jaar ervaringMissie: mooiere toekomst voor jongeren, studenten en cliënten

Inspiratiesessies en masterclasses

Inspiratiesessie Peter Geelen- Partner iPM Partners

iPM voor uw bedrijf

Groei voelt vaak goed. Maar het risico bestaat dat de focus op innovatie verdwijnt en de waan van de dag gaat regeren. Zonde. Want de hoofdoorzaak van falende organisaties – een niet goed werkende structuur en een daaruit voortvloeiende improductieve cultuur – kunt u wegnemen. Vraagt u zich af hoe u het tij kunt keren met KPI’s die wél werken, klantketens en teamontwikkeling? Boek dan deze sessie met onze partner en iPM-grondlegger Peter.

Inspiratiesessie Fred Vijvers- Partner iPM Partners

Strategie-uitvoering die uw klanten echt op 1 zet

Ligt u er wel eens wakker van of het goed gaat met uw bedrijf? Een risico – zeker met economische meewind – is dat de focus verdwijnt. Uw medewerkers drijven af van de strategie, ze verliezen klanten uit het oog of ze laten innovatie liggen. En door de drukte stelt u zelf strategische zaken uit. U vindt niet de rust en de ruimte om even stil te staan en vooruit te kijken. Wilt u dit doorbreken? Verlangt u naar een kraakheldere strategische focus en wilt u werkelijk investeren in de toekomst? Boek dan onze partner Fred. Hij deelt zijn uitgebreide ervaring in strategie-uitvoering graag met u.

Inspiratiesessie Robert Bukkems- Partner iPM Partners

Een 9 halen met uw school

Onderwijsorganisaties zijn op aarde om zoveel mogelijk jonge mensen een kansrijke toekomst te geven. Maar een negen halen in de ogen van studenten valt niet mee. Daarvoor moet u focus aanbrengen: in teams (de juiste aandacht voor studenten en elkaar), onderwijskwaliteit en dienstverlening. De kans bestaat echter dat u daar onvoldoende aan toe komt. Stap eens uit de dagelijkse drukte en gun uzelf een sessie met onze in onderwijsverbetering gespecialiseerde partner Robert.

Masterclass Peter Geelen- Partner iPM Partners

KPI’s die wel werken

KPI’s zijn rare dingen. Ze kunnen van nuttige sturingsinstrumenten veranderen in rapportagemonsters. Als u niet oplet, krijgt u steeds meer KPI’s, verdwijnt de samenhang en gaat u onderpresteren. Uw organisatie verzuilt en uw klanten worden daarvan de dupe. Dat hoeft niet. De snelste manier om het roer om te gooien, is deze masterclass door onze KPI-goeroe Peter. Tijdens deze tweedaagse brengt hij samen met u en uw mensen uw indicatoren in lijn met de gewenste koers.