inspiratiesessie Aanmelden

Strategie-uitvoering die uw klanten echt op 1 zet

Hét geheim van excellent presterende bedrijven is een klantgerichte strategie en discipline in de uitvoering. Maar hoe komt u daartoe? Dat kunt u leren van onze in het bedrijfsleven gerijpte partner Fred. Hij heeft zelf ondervonden wat wel en niet werkt. In deze sessie gaat hij samen met u na wat u echt wilt bereiken met uw organisatie. Fred vraagt hierop door en zet u op scherp. Vervolgens neemt hij met u de basics van een strakke strategie-uitvoering door. Hoe zorgt u er voor dat uw strategie tot resultaten leidt? En hoe laat u uw mensen werken aan wat er voor klanten echt toe doet? Verwacht veel voorbeelden uit de praktijk en antwoorden op uw knagende vragen. Ideaal voor middenbedrijven die bestand willen zijn tegen toekomstige tegenwind.

Na deze sessie heeft u inzicht in:

 • hoe u in uw strategie klanten op één zet;
 • hoe u strategie en uitvoering hand in hand kunt laten gaan;
 • hoe u tot een gedisciplineerde uitvoering komt.

Aanmelden voor: Strategie-uitvoering die uw klanten echt op 1 zet

 • Dagdeel
 • Voor managementteams van middelgrote tot grote bedrijven
 • Tot eind 2019 nog 4 beschikbaar
 • Inclusief het e-boek integraal Performance Management
 • Haal gratis één van onze partners in huis

Voornaam

Achternaam

Organisatie

E-mail adres

Mobiel nummer

Aantal deelnemers

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

Deze inspiratiesessie wordt gegeven door Fred Vijvers

 • Partner en interim CEO;
 • 40+ jaar ervaring, waarvan 30 als algemeen directeur, Bayer, Duyvis, Douwe Egberts en ondernemer;
 • Realiseert doorbraken en meetbare resultaten.

Fred is een scherpzinnige en sensitieve interim-ceo die is gerijpt in internationale beursgenoteerde ondernemingen en (eigen) familiebedrijven. Schakelt soepel tussen de dagelijkse praktijk en doelen op de lange termijn. Is in zijn element tijdens ingrijpende transformatie- en resultaatgerichte groei-operaties. Ondervond bij Douwe Egberts de kracht van de iPM-aanpak. Deelt sinds 2014 bij iPM Partners zijn knowhow met de volgende generatie. Verbeterde als trusted advisor al vele organisaties volgens het motto van de unconsultant: geen lijvige adviesrapporten of wollige presentaties, maar praktisch toepasbaar advies. Is verbonden aan de Universiteit van Amsterdam waar hij internationale MBA-studenten inspireert. Dankzij zijn passie voor paarden weet Fred: wie talent in beweging wil zetten en daar het volle vermogen (alle paardenkrachten) uit wil halen, moet het échte gevoel raken.

Wat andere zeggen over iPM

“Een aanrader voor iedere bestuurder die niet alleen ambitie op het papier wil doen landen. U wordt stap voor stap bij de hand genomen hoe de organisatie samen met teams kan werken aan echte verbetering.”

Piet van Loenhout

directeur Berkvens Deursystemen

“iPM Partners heeft een zeer flexibele houding, zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen. Ze leven zich snel in in de organisatiecultuur, met behoud van een frisse blik.”

Wim Vooijs

Manager Kwaliteit, projectleider SLIM, KWF Kankerbestrijding