Inspiratiesessie Aanmelden

iPM voor uw bedrijf

Met één aanpak uw bedrijf weer productief, klantgericht en kostenefficiënt maken? Dat kan! Laat u zich inspireren door onze partner Peter. Hij is iPM-geestesvader en auteur van het boek KPI’s die wel werken. Tijdens deze sessie wijdt hij u hoogstpersoonlijk in de geheimen van de iPM-aanpak in. U komt erachter hoe u de samenwerking tussen afdelingen verbetert met behulp van een slimmere structuur. Hierin spelen klantketens en KPI’s die wél werken de hoofdrol.

Werk aan een productievere cultuur

Ook laat Peter u zien hoe u kunt werken aan een veel productievere cultuur, waarin medewerkers elkaar aanmoedigen om tot betere resultaten te komen. Daarbij put hij uit een rijk portfolio van voorbeelden van bedrijven die mooie resultaten hebben geboekt met iPM. Verwacht een sessie die u weer overzicht geeft en inspirerende inzichten in wat u beter kunt doen.

Na deze sessie weet u:

  • Hoe u verzuiling tussen afdelingen effectief bestrijdt en samenwerking stimuleert;
  • Hoe u de structuur en cultuur van uw organisatie maximaal op klanten richt;
  • Hoe u van KPI’s knoppen maakt waar u aan kunt draaien. 

 

Aanmelden voor: iPM voor uw bedrijf

  • Dagdeel met uw managementteam op uw locatie
  • Tot eind 2020 nog 6 beschikbaar
  • Inclusief het boek ‘KPI’s die wel werken’ voor de MT-leden’
  • Haal gratis één van onze partners in huis

Voornaam *

Achternaam *

Organisatie *

E-mail adres *

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

Deze inspiratiesessie wordt gegeven door Peter Geelen

  • Bedenker iPM-aanpak, oprichter iPM Partners;
  • 30+ jaar ervaring in performance management op topniveau;
  • Klantketen- en KPI-goeroe, auteur meerdere boeken, incl KPI’s die wél werken.

Peter Geelen is de grondlegger van de integraal Performance Management® methode. Deed jarenlang Performance Management voor Philips en werkte onder andere met en voor de heren Boonstra, Hommen en Kleisterlee. Wilde koste wat kost het eilanddenken bij organisaties doorbreken. Bedacht iPM en perfectioneerde dit in de laatste 15 jaar tot een succesvolle methode en onderneming iPM Partners. Is auteur van meerdere boeken en vele publicaties over Performance Management. Gastdocent op de universiteit van Maastricht. Een veelgevraagd spreker en sparring partner voor bedrijfstop en managementteams. Het gaat hem nog altijd om de resultaten van klanten.

Wat andere zeggen over iPM

“iPM bleek voor Berkvens een prima procesgerichte werkwijze om het ingezette verandertraject te sturen, te ondersteunen en te verduurzamen. De geboden ondersteuning was hands-on en to-the-point.”

Piet van Loenhout

directeur Berkvens Deursystemen

“Wie iPM toepast, laat zien dat de organisatie vanuit het perspectief van klanten wordt ingericht. De ketens, KPI’s en het frequente overleg stellen je in staat om snel en continu te verbeteren in het belang van je klanten. Je kunt steeds opnieuw je werkwijze aanpassen om je dienstverlening te verbeteren.”

Gerrit Spijksma

algemeen directeur Qbuzz