Masterclasses

Doorbraak realiseren? Onze partners en specialisten gaan met u aan de slag!

U worstelt al een tijd om een goede KPI’s structuur voor uw organisatie op te zetten en bent toe om dat voor eens en altijd goed neer te zetten. In 2 dagen gaan we met uw MT aan de slag om een iPM KPI-structuur neer te zetten ‘’die wél werkt’’.

Masterclasses

masterclass

Aanmoedigen, de kracht van een waarderende cultuur

Marcel de Wit- Partner iPM Partners

Marcel de Wit

  • Praktische psycholoog en een ervaren gids in veranderland
  • Weet als geen ander weerstanden in teams te doorbreken.

Verlangt u naar een cultuur zonder zuur waarin het prettig samenwerkt? Met collega’s die elkaar in hun waarde laten en positief met en over elkaar spreken. Terwijl ze werken vanuit een intrinsieke motivatie. Onze partner Marcel noemt dit een ‘aanmoedigingscultuur’ en kan u helpen bij het creëren van zo’n waarderende werksfeer. Wilt u weten hoe u waardering in de onderlinge communicatie vooropzet en de samenwerking samen verbetert? En hoe u een aanmoedigende cultuur vervolgens vasthoudt? Tijdens deze masterclass van een dag leren u en uw collega’s hoe u dat kunt doen.

masterclass

KPI’s die wel werken

Peter Geelen- Partner iPM Partners

Peter Geelen

  • Bedenker iPM-aanpak, oprichter iPM Partners
  • Klantketen- en KPI-goeroe, auteur meerdere boeken, incl KPI’s die wél werken

KPI’s zijn rare dingen. Ze kunnen van nuttige sturingsinstrumenten veranderen in rapportagemonsters. Als u niet oplet, krijgt u steeds meer KPI’s, verdwijnt de samenhang en gaat u onderpresteren. Uw organisatie verzuilt en uw klanten worden daarvan de dupe. Dat hoeft niet. De snelste manier om het roer om te gooien, is deze masterclass door onze KPI-goeroe Peter. Tijdens deze tweedaagse brengt hij samen met u en uw mensen uw indicatoren in lijn met de gewenste koers.