Masterclass Aanmelden

Masterclass KPI’s die wel werken

Betere samenwerking begint bij een structuur die mensen stimuleert tot samenwerken aan wat er voor klanten toe doet. Dat is een van de sleutels tot het succes van de iPM-aanpak: een structuur met klantketens en KPI’s die wél werken. In deze masterclass legt u in korte tijd het fundament voor een veel effectievere samenwerking. Tijdens deze intensieve tweedaagse gaat onze partner Peter en een van zijn collega’s met u en uw Management Team aan de slag. We bouwen samen een KPI-structuur waarin uw medewerkers beter samenwerken en bijdragen aan de strategische doelen.

We starten bij uw huidige strategie 

Het vertrekpunt van deze masterclass is uw huidige strategie. Na een intake bereiden wij ons tot in de puntjes voor. Dan komt de uitvoering: de tweedaagse met uw MT. We laten u inzien waar uw worsteling met KPI’s vandaan komt en hoe u de impasse kunt doorbreken. Daarna vertalen we, samen met u, uw strategie in:

  • Heldere doelstellingen en resultaat-KPI’s;
  • Klantketens en niveau 1-KPI’s;
  • Voor minimaal twee klantketens de KPI-structuur tot de werkvloer.

Na de masterclass heeft u KPI’s die werken als échte stuurindicatoren. U heeft een fundament voor de volgende stap in een nieuwe en frisse manier van besturing. Een structuur waarin het talent van medewerkers en teams beter wordt benut, die de samenwerking bevordert en waardoor iedereen zijn of haar bijdrage aan de strategie begrijpt.

Aanmelden voor: KPI’s die wel werken

  • Tweedaagse masterclass met uw managementteam op uw locatie
  • In 2 dagen uw KPI-structuur op orde
  • Inclusief het boek ‘KPI’s die wel werken’

Voornaam *

Achternaam *

Organisatie *

E-mail adres *

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

Deze Masterclass wordt gegeven door Peter Geelen

  • Bedenker iPM-aanpak, oprichter iPM Partners;
  • 30+ jaar ervaring in performance management op topniveau;
  • Klantketen- en KPI-goeroe, auteur meerdere boeken, incl KPI’s die wél werken.

Peter Geelen is de grondlegger van de integraal Performance Management® methode. Deed jarenlang Performance Management voor Philips en werkte onder andere met en voor de heren Boonstra, Hommen en Kleisterlee. Wilde koste wat kost het eilanddenken bij organisaties doorbreken. Bedacht iPM en perfectioneerde dit in de laatste 15 jaar tot een succesvolle methode en onderneming iPM Partners. Is auteur van meerdere boeken en vele publicaties over Performance Management. Gastdocent op de universiteit van Maastricht. Een veelgevraagd spreker en sparring partner voor bedrijfstop en managementteams. Het gaat hem nog altijd om de resultaten van klanten.