Inspiratiesessies en masterclasses

Zoekt u inspiratie om een doorbraak te realiseren? Onze partners geven 'inspiratie-op-maat'!

masterclass

Aanmoedigen, de kracht van een waarderende cultuur

Marcel de Wit- Partner iPM Partners

Marcel de Wit

  • Praktische psycholoog en een ervaren gids in veranderland
  • Weet als geen ander weerstanden in teams te doorbreken.

Verlangt u naar een cultuur zonder zuur waarin het prettig samenwerkt? Met collega’s die elkaar in hun waarde laten en positief met en over elkaar spreken. Terwijl ze werken vanuit een intrinsieke motivatie. Onze partner Marcel noemt dit een ‘aanmoedigingscultuur’ en kan u helpen bij het creëren van zo’n waarderende werksfeer. Wilt u weten hoe u waardering in de onderlinge communicatie vooropzet en de samenwerking samen verbetert? En hoe u een aanmoedigende cultuur vervolgens vasthoudt? Tijdens deze masterclass van een dag leren u en uw collega’s hoe u dat kunt doen.

inspiratiesessie

Een 9 halen met uw onderwijsinstelling

Robert Bukkems- Partner iPM Partners

Robert Bukkems

  • Partner en verbeteraar met hart voor onderwijs en zorg
  • Missie: mooiere toekomst voor jongeren, studenten en cliënten

Onderwijsorganisaties zijn op aarde om zoveel mogelijk jonge mensen een kansrijke toekomst te geven. Maar een negen halen in de ogen van studenten valt niet mee. Daarvoor moet u focus aanbrengen: in teams (de juiste aandacht voor studenten en elkaar), onderwijskwaliteit en dienstverlening. De kans bestaat echter dat u daar onvoldoende aan toe komt. Stap eens uit de dagelijkse drukte en gun uzelf een sessie met onze in onderwijsverbetering gespecialiseerde partner Robert.

inspiratiesessie

Radicaal naar digitaal

Franklin Willemstein- Partner iPM Partners

Franklin Willemstein

  • Gespecialiseerd in digitale transformatie
  • Decennia ervaring in het op innovatieve wijze veranderen van organisaties

Radicaal over naar digitaal. De wil is er meestal wel, maar welke weg moet u bewandelen? Het zou jammer zijn als u te laat start vanwege twijfel over hoe dat aan te pakken. Benut uw digitale kansen nu! Doe dit bij voorkeur met een gids die de spelregels van de nieuwe digitale economie kent. Zoals Franklin Willemstein van iPM Partners. Hij kan u helpen de juiste stappen tijdig te zetten. En hij verleidt u tijdens deze inspiratiesessie kritisch naar uw toekomst te kijken. Zodat u nu al zicht heeft op hoe de digitale versie van uw bedrijf er straks uitziet.

Onze verhalen in het onderwijs

Meer tijd en geld vrij voor het onderwijs door de digitale onderwijsassistent

Meer tijd en geld vrij voor het onderwijs door de digitale onderwijsassistent

Robert Bukkems

Meer ruimte voor wat er echt toe doet in het onderwijs.

iPM Partners en Coforce introduceren de ‘digitale onderwijsassistent’. Deze op robottechnologie gebaseerde tool verlaagt de werkdruk: hét probleem in het onderwijs. Hiermee kunt u een einde maken aan onnodige administratieve bureaucratie en inefficiënte processen.

Lees meer
‘Onze teams zijn volwassener geworden’

‘Onze teams zijn volwassener geworden’

Rose-Marie Manders

Organisaties en medewerkers in het onderwijs moeten meer vertrouwen en autonomie krijgen. Dat vindt Petra van Lange, lid van het College van Bestuur van het Summa College. Zij werkt aan een opener organisatie, waarbij meer van onderop komt en medewerkers meer van elkaar leren. ‘Je leert het meest als je vertrouwen krijgt.’

Lees meer
Negen spelregels om definitief naar digitaal te gaan

Negen spelregels om definitief naar digitaal te gaan

Franklin Willemstein

Dat organisaties tegen digitale transformatie aanhikken is geen wonder. Want: waar begint u? Niet bij de technologie, in ieder geval, maar bij de verbeelding: hoe ziet uw organisatie er over zeven jaar uit?

Lees meer