Inspiratiesessies en masterclasses

Zoekt u inspiratie om een doorbraak te realiseren? Onze partners geven 'inspiratie-op-maat'!

inspiratiesessie

Een 9 halen met uw onderwijsinstelling

Robert Bukkems- Partner iPM Partners

Robert Bukkems

  • Partner en verbeteraar met hart voor onderwijs en zorg
  • Missie: mooiere toekomst voor jongeren, studenten en cliënten

Onderwijsorganisaties zijn op aarde om zoveel mogelijk jonge mensen een kansrijke toekomst te geven. Maar een negen halen in de ogen van studenten valt niet mee. Daarvoor moet u focus aanbrengen: in teams (de juiste aandacht voor studenten en elkaar), onderwijskwaliteit en dienstverlening. De kans bestaat echter dat u daar onvoldoende aan toe komt. Stap eens uit de dagelijkse drukte en gun uzelf een sessie met onze in onderwijsverbetering gespecialiseerde partner Robert.

inspiratiesessie

Radicaal naar digitaal

Franklin Willemstein- Partner iPM Partners

Franklin Willemstein

  • Gespecialiseerd in digitale transformatie
  • Decennia ervaring in het op innovatieve wijze veranderen van organisaties

Radicaal over naar digitaal. De wil is er meestal wel, maar welke weg moet u bewandelen? Het zou jammer zijn als u te laat start vanwege twijfel over hoe dat aan te pakken. Benut uw digitale kansen nu! Doe dit bij voorkeur met een gids die de spelregels van de nieuwe digitale economie kent. Zoals Franklin Willemstein van iPM Partners. Hij kan u helpen de juiste stappen tijdig te zetten. En hij verleidt u tijdens deze inspiratiesessie kritisch naar uw toekomst te kijken. Zodat u nu al zicht heeft op hoe de digitale versie van uw bedrijf er straks uitziet.

training

Training KPI’s die wel werken

21 nov. 2019

Peter Geelen- Partner iPM Partners

Peter Geelen

  • Bedenker iPM-aanpak, oprichter iPM Partners
  • Klantketen- en KPI-goeroe, auteur meerdere boeken, incl KPI’s die wél werken

Zo laat u KPI’s wél voor u werken

Hoe gaat het met uw KPI’s? Helpen ze uw organisatie daadwerkelijk bij het verbeteren van prestaties én de samenwerking? Nee? Dan is het tijd voor actie. Leg uw organisatiestructuur en KPI’s een keer onder de loep. En leer van de auteur van ‘KPI’s die wel werken’ hoe het beter kan. Kom er in korte tijd achter hoe u effectief performance management opzet volgens de bewezen iPM-aanpak.

Onze verhalen in het onderwijs

Meer tijd en geld vrij voor het onderwijs door de digitale onderwijsassistent

Meer tijd en geld vrij voor het onderwijs door de digitale onderwijsassistent

Robert Bukkems

Meer ruimte voor wat er echt toe doet in het onderwijs.

iPM Partners en Coforce introduceren de ‘digitale onderwijsassistent’. Deze op robottechnologie gebaseerde tool verlaagt de werkdruk: hét probleem in het onderwijs. Hiermee kunt u een einde maken aan onnodige administratieve bureaucratie en inefficiënte processen.

Lees meer
‘Onze teams zijn volwassener geworden’

‘Onze teams zijn volwassener geworden’

Rose-Marie Manders

Organisaties en medewerkers in het onderwijs moeten meer vertrouwen en autonomie krijgen. Dat vindt Petra van Lange, lid van het College van Bestuur van het Summa College. Zij werkt aan een opener organisatie, waarbij meer van onderop komt en medewerkers meer van elkaar leren. ‘Je leert het meest als je vertrouwen krijgt.’

Lees meer
Negen spelregels om definitief naar digitaal te gaan

Negen spelregels om definitief naar digitaal te gaan

Franklin Willemstein

Dat organisaties tegen digitale transformatie aanhikken is geen wonder. Want: waar begint u? Niet bij de technologie, in ieder geval, maar bij de verbeelding: hoe ziet uw organisatie er over zeven jaar uit?

Lees meer