Blog & Updates

iPM Partners ondersteunt Asian Kidz Support

Sanne Geelen

Auteur: Sanne Geelen
12-02-2016

iPM Partners laat onder andere onderwijsinstellingen beter presteren. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een betere samenleving. Wij willen deze maatschappelijke betrokkenheid verder vergroten door het steunen van onder andere Asian Kidz Support. AKS ondersteunt kinderen in Azië in relatie tot onderwijs. Ze investeren in voorzieningen zoals leslokalen, toiletten, lesmateriaal, etc. Geld komt terecht waar het moet. AKS ondersteunt kinderen in het kunnen genieten van onderwijs, dat heeft het meeste effect. Strategie omzetten in resultaat.

De oprichters van Asian Kidz Support zijn momenteel halverwege hun reis. In Hanoi – Vietnam hebben ze een tehuis van straatkinderen bezocht en zijn hier in de gelegenheid geweest om 2 onderkomens, voor zowel jongens als meisjes, volledig te voorzien van keukenmateriaal en beddengoed. Momenteel brengen zij een bezoek aan de Pangmapha Pitayasaan High School. De aanwezige faciliteiten op Pangmapha Pitayasaan High school  zijn slecht en zien er vies uit waardoor de absentiegraad nu hoog is. Door de slaapzalen (voor jongens en meisjes) te renoveren en te zorgen voor andere voorzieningen neemt absentie af en wordt het een veel beter verblijf voor de studenten van de bergvolkeren die een hele week en soms het hele semester niet naar huis kunnen.

Wil je meer lezen over de projecten van Asian Kidz Support, bezoek dan hun website.

Gerelateerde blogs

Betekenis van het werk steeds belangrijker

Mark Wilde, 18-01-2018

In ons werk zoeken we naar betekenis, ook wel purpose genoemd. Jong talent laat dit steeds zwaarder wegen bij de keuze voor een werkgever. Organisaties die hier geen oog voor hebben, gaan de boot missen.

Lees verder

Jubileumbijdrage aan Asian Kidz Support

Peter Geelen, 12-12-2017

Bezoekers van ons jubileumevent Samen Bouwen hebben gul gegeven. Hierdoor krijgen meisjes uit Vietnam straks onderwijs. Wij danken u heel hartelijk voor uw support.

Lees verder