Blog & Updates

Jubileumbijdrage aan Asian Kidz Support

Peter Geelen

Auteur: Peter Geelen
12-12-2017

Onderwijs voor meer meisjes in Vietnam

Bezoekers van ons jubileumevent Samen Bouwen hebben gul gegeven. Hierdoor krijgen meisjes uit Vietnam straks onderwijs. Wij danken u heel hartelijk voor uw support.

Op 10 oktober vierden wij ons tienjarig bestaan in Eindhoven met een event vol workshops en vermaak. We vroegen bezoekers, klanten van iPM Partners, om geen cadeau te geven maar een bijdrage te doen aan de goede doelen-organisatie Asian Kidz Support. Dat leverde een prachtbedrag op dat wij hebben verdubbeld. De opbrengst van het jubileumevent bedroeg maar liefst 8.550 euro.

Eigen toekomst opbouwen

Het geld gaat naar Girls Empowerment in Vietnam. Dit project richt zich op onderwijs voor meer meisjes in Dien Bien, een straatarme provincie met veel etnische minderheden. Tachtig procent van de meiden die daar wonen is analfabeet. Zij missen vaak fundamentele kennis over kritieke aspecten van het leven. Meer onderwijs maakt in Dien Bien dus echt het verschil. Onderwijs zorgt ervoor dat zij zich kunnen ontwikkelen en een eigen toekomst kunnen opbouwen.

Waardering voor wisselwerking

Angela en Joop Halma van Asian Kidz Support staan er voor in dat het geld goed terechtkomt. Zij hebben de organisatie achter het onderwijsproject in Dien Bien meermalen bezocht. Mogelijk heeft u tijdens ons event nog met Angela en Joop gesproken. Zij vertelden vol vuur over hoe zij fondsen werven voor kleinschalige projecten voor kansarme kinderen in Azië. Zij zelf waardeerden de wisselwerking met de bezoekers van Samen Bouwen. “Het was een mooie middag én avond met een verscheidenheid aan mensen. Leuk dat die ook met ons samen willen bouwen. Geluk kan erg eenvoudig zijn.”

Lees meer over onze bijdrage in de nieuwsbrief van ASian Kidz Support
Meer info over de organisatie vindt u op: www.asiankidzsupport.nl

Gerelateerde blogs

Betekenis van het werk steeds belangrijker

Mark Wilde, 18-01-2018

In ons werk zoeken we naar betekenis, ook wel purpose genoemd. Jong talent laat dit steeds zwaarder wegen bij de keuze voor een werkgever. Organisaties die hier geen oog voor hebben, gaan de boot missen.

Lees verder
MVO

iPM Partners ondersteunt Asian Kidz Support

Sanne Geelen, 12-02-2016

iPM Partners laat onder andere onderwijsinstellingen beter presteren. Op deze manier dragen wij een steentje bij aan een betere samenleving. Wij willen deze maatschappelijke betrokkenheid verder vergroten door het steunen van onder andere Asian Kidz Support. AKS ondersteunt kinderen in Azië in relatie tot onderwijs. Ze investeren in voorzieningen zoals leslokalen, toiletten, lesmateriaal, etc. Geld komt terecht waar het moet. AKS ondersteunt kinderen in het kunnen genieten van onderwijs, dat heeft het meeste effect. Strategie omzetten in resultaat.

Lees verder