Blog & Updates

Nieuwe generatie zorgprofessionals komt eraan!

Willem Suppers

Auteur: Willem Suppers
27-06-2017

Tijden veranderen. 30 jaar werken voor dezelfde baas en o.b.v. exact dezelfde functie, dat is niet meer. Naast te weten 'wat je wilt zijn' (verpleegkundige) is het tegenwoordig ook belangrijk te weten 'wie je wilt zijn'. Wat drijft jou als professional, waar krijg jij energie van? Hoe veranderbereid ben je eigenlijk en kun jij jezelf enthousiasmeren voor een leven lang leren en ontwikkelen? Het is mooi om te zien hoe bewust deze jonge professionals zich al zijn van de voortdurend ontwikkelende sector waar zij binnenkort in zullen stappen. In samenwerking met het Summa College ontwikkelt iPM Partners voor het tweede jaar op rij de module burgerschap waarbij we in totaal 80 studenten (jonge zorgprofessionals) prikkelen en laten nadenken over de vraag... "wie wil jij zijn?".

Toekomst van de zorg

iPM Partners is trots dat het ook op deze manier een bijdrage kan leveren aan de toekomst van de zorg in Nederland. Word net als wij enthousiast van de gedrevenheid, het zelfbewustzijn en de passie van deze aanstormende generatie zorgprofessionals. Neem 3 minuten de tijd en kijk mee naar dit korte videoverslag met in de hoofdrollen de eindejaarsstudenten Verpleegkunde, enthousiaste ‘gastdocenten’ Mark Wilde, Rose Marie Manders, Fleur Verhagen en Willem Suppers van iPM Partners.

Wil je meer weten? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek met Willem Suppers

 

Gerelateerde blogs

RPA-technologie kan zorg en onderwijs helpen

Loes Melssen , 29-08-2018

Medewerkers in onderwijs en zorg ervaren een hoge werkdruk als gevolg van administratieve lasten. De opkomende robottechnologie RPA biedt kansen om deze te verlichten.

Lees verder