Inspiratiesessie Aanmelden

Een 9 halen met uw onderwijsinstelling

Een negen halen in de ogen van studenten is goed mogelijk. Daarvoor moet u aan de slag met uw teams (de juiste aandacht voor de studenten en elkaar) en de kwaliteit van uw onderwijs en dienstverlening. Onze partner Robert deelt graag zijn rijke kennis over het verbeteren van onderwijsorganisaties met u. Hij laat zien hoe u uw strategie richt en de verbinding legt tussen het dagelijkse werk en alle verbeterinitiatieven. Ook spart hij met u over hoe u uw processen op orde krijgt en hoe u uw teams tot een vitaal geheel smeedt. U komt erachter hoe teamleden weer grip kunnen krijgen op werkdruk en energie en passie weer voorop kunnen stellen in hun team. Met een aanpak waarbij talenten van studenten en medewerkers maximaal worden benut. Verwacht aansprekende voorbeelden uit de praktijk en ervaringen van teams, teamleiders, directeuren en onderwijsbestuurders.

Na deze sessie heeft u inzicht in:

  • hoe u doelen in uw strategie waarmaakt in de dagelijkse praktijk;
  • hoe u het vizier in uw teams weer op studenten richt;
  • hoe u uw processen op orde krijgt.

 

Aanmelden voor: Een 9 halen met uw onderwijsinstelling

  • Dagdeel met uw managementteam op uw locatie
  • Tot eind 2019 nog 7 sessies beschikbaar’
  • Haal gratis één van onze partners in huis

Voornaam *

Achternaam *

Organisatie *

E-mail adres *

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

Deze inspiratiesessie wordt gegeven door Robert Bukkems

  • Partner en verbeteraar met hart voor onderwijs en zorg;
  • 20+ jaar ervaring;
  • Missie: mooiere toekomst voor jongeren, studenten en cliënten.

Robert is een doortastende projectenman en teambuilder. Gaf als founding partner handen en voeten aan iPM. Kan goed schakelen tussen universitaire kennis en boerenverstand. Is naast een man van de praktijk ook een man met een missie. Ervoer als boerenzoon in een klein dorp onversneden saamhorigheid. Wil dit ‘allen voor één’ terugbrengen in organisaties in het algemeen en onderwijs en zorg in het bijzonder. Krijgt kippenvel als een onopvallende, introverte, medewerker ineens onverwacht met dé oplossing komt.

 

Wat andere zeggen over iPM

“Samen met iPM Partners werken we aan het aanscherpen van onze processen en sturing waarbij onze studenten centraal staan. De aanpak, de praktische houding, ervaring en de ondersteuning ervaren we als waardevol en zorgt ervoor dat we stap voor stap de gekozen richting realiseren en samen hiervan leren. Want uiteindelijk wordt iedereen bij deze reis betrokken en werken we aan een organisatie die klaar is voor de toekomst.”

Leonard Geluk

voorzitter College van Bestuur ROC midden Nederland