Resultaten iPM in het onderwijs

Wij helpen graag om het onderwijs in Nederland te verbeteren. Ook nadat we zijn vertrokken, ontvangen we waardering voor onze inspanningen. Geen wonder. Door de manier waarop wij samenwerken en het gebruik van onze iPM-methode bereiken onze klanten hun strategische doelen en boeken zij blijvende resultaten. Lees wat onze klanten over ons zeggen en vel zelf een oordeel.

Bekijk resultaten bij bedrijven en zorginstellingen.

Meer focus op de student

ROC Midden Nederland (VOPP)

In zijn strategie focust ROC Midden Nederland onder meer op meer klantgerichtheid en een gezondere bedrijfsvoering. iPM Partners ondersteunde de onderwijsorganisatie bij het bereiken van die doelen. Door processen te verbeteren en de samenwerking te intensiveren.

Lees verder

Efficiƫnter werken door uniformering processen

ROC Midden Nederland (Flow)

ROC Midden Nederland bestaat uit twaalf mbo-colleges. Dankzij een rijk fusieverleden hadden deze een wirwar van verschillende processen en systemen. Door een samen met iPM Partners ingevoerd programma (Flow) zijn de digitale processen geüniformeerd. Daardoor dalen de kosten en krijgen medewerkers meer tijd voor hun studenten.

Lees verder

Klaar voor de toekomst

Summa College

Zich onderscheiden in onderwijskwaliteit en een scharnierpunt zijn tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Dat wil het Summa College. Ondersteund door iPM werkte en werkt de organisatie daarom aan verbeteringen. Met een stijging van uitgereikte diploma’s en een daling van schoolverlaters als gevolg.

Lees verder

Wij werk(t)en ook voor:

NS
Refresco
ReplaceDirect
Hertek
Reed Business Information
Janssen & Janssen
Lassie
Selecta
Vanderlande
Aryzta
Aviko
BisoTON
Easywalker
Eurocaps
Foreverdirect
Mosa
M-T-A
Objective International
Plato Group
Ruwbouwgroep
Salland Electronics
Verhoeven
Metro
Sligro
Bugaboo
Owens Corning
ASML
Maxxium
Philips
Sara Lee
Inalfa Roof Systems Group
Mazars
RICOH