Maatschappelijke betrokkenheid

Organisaties zijn het cement van de samenleving. Als die het goed doen, profiteert iedereen daar van mee. iPM Partners laat bedrijven, onderwijsinstellingen en zorgorganisaties beter presteren. Zo dragen wij een steentje bij aan een betere wereld.

Maatschappelijk rendement

Onze inspanningen vertalen zich niet alleen in financieel maar ook in maatschappelijk rendement. We dragen bij aan betekenisvolle verbeteringen. Denk aan: het tegengaan van schooluitval, het terugdringen van ziekteverzuim, minder verspilling van menskracht en meer tijd voor zorg aan patiënten. Dit maakt medewerkers trotser op hun werk en klanten blijer met het resultaat.

Maatschappelijk betrokken ondernemen 

We tonen onze maatschappelijke betrokkenheid verder door bij te dragen aan goede doelen. Daarbij geven wij de voorkeur aan het sponsoren van kleinschalige projecten, gericht op het waardevoller maken van het leven van jeugd en volwassenen met een achterstand. Wij kiezen voor projecten waarbij het geld goed bij de doelen terecht komt. Zo ondersteunen wij het Aantwerk initiatief van WSD en het Cardo Theater van Pluryn. Als organisatie dragen we de Zorg een warm hard toe. Dan doen we in onze projecten door deze organisaties te helpen effectiever en efficiënter te worden, maar ook door direct wat terug te doen voor de doelgroep die dat zelfstandig niet kan.

En helpen wij Asian Kidz Support AKS ondersteunt kinderen direct in Azië in relatie tot onderwijs. Ze investeren in voorzieningen zoals leslokalen, toiletten, lesmateriaal, etc. Geld komt terecht waar het moet. Door kinderen te ondersteunen in het kunnen genieten van onderwijs heeft dat het meeste effect. Strategie omzetten in resultaat.

Jubileumbijdrage aan Asian Kidz Support

Op 10 oktober 2017 vierden wij ons tienjarig bestaan in Eindhoven met een event vol workshops en vermaak. We vroegen bezoekers, klanten van iPM Partners, om geen cadeau te geven maar een bijdrage te doen aan AKS. Dat leverde een prachtbedrag op dat wij hebben verdubbeld. Lees er meer over in ons blog: Jubileumbijdrage aan Asian Kidz Support.

Asian-Kidz-Support

Aantwerk MVO initiatief WSD

 

Partnership met Stichting Cardo

Cardo Theater biedt een originele vorm aan van verantwoord maatschappelijk ondernemen. Cardo Theater organiseert al ruim 20 jaar een verrassend en gevarieerd cultureel programma in een informele en laagdrempelige sfeer. De ontmoeting tussen mensen staat hierbij centraal. Het bestaan van Cardo wordt mogelijk gemaakt door een trouwe groep van bijna 100 bedrijven die de financiële basis vormen. Verder zijn de inzet van 50 enthousiaste vrijwilligers onmisbaar.Cardo-theater