Alleen wat uw resultaten blijvend verbetert

U wilt resultaten blijvend verbeteren, klanten beter bedienen en meer uit uw mensen halen? Dan moet u iPM Partners hebben. 

Wij beschikken over een door onze oprichter Peter Geelen zelf ontwikkelde integraal Performance Management-methode. Deze praktijkgerichte aanpak, gebaseerd op best practices, heeft zijn waarde bewezen bij bedrijven, in de zorg en in het onderwijs. Organisaties worden succesvoller en innovatiever, medewerkers komen beter in hun vel te zitten en de klanttevredenheid stijgt. Ook als wij weer weg zijn.

Deze resultaten zijn niet alleen te danken aan de unieke kijk op klantketens, teamontwikkeling en slimme KPI’s. Ook met onze mensen maken we het verschil. Medewerkers van iPM Partners zijn persoonlijk, pragmatisch en kenmerken zich door een grote executiekracht.

Geen overbodig gedoe

Wij hebben een hekel aan onnodige kosten en consultants-onzin, zoals lijvige adviesrapporten en wollige powerpoints. Daarom hebben we geen kantoor en werken we bij onze klanten. We steken al onze energie in onze passie: uw organisatie, werkwijze en resultaten werkelijk verbeteren. Wij passen onze aanpak volledig op maat toe. U bent zeker van betrokkenheid van partners die u niet naar de mond praten. Onze bevlogen specialisten werken nauw met u en uw medewerkers samen.

Snel en pragmatisch zetten wij uw strategie om in resultaten en richten uw organisatie weer maximaal op klanten. Daarbij werken we onnodige obstakels weg, laten uw teams beter samenwerken en boren onvermoede talenten aan. Wij geven ‘het recept’ en de middelen (bijvoorbeeld online trainingen) waarmee uw mensen zelf verder kunnen. Ons doel is om overbodig te worden. Zodat u, zonder ons, weer fit en vernieuwend verder kunt.

We practice what we preach

Wat wij aan anderen leren, brengen we ook in onze eigen organisatie in de praktijk. Dat betekent dat we het beste uit onze mensen halen, toegewijd zijn aan onze klanten, hecht samenwerken en onze methode continu verbeteren.

Bekijk voorbeelden van iPM in de praktijk