Werken bij iPM Partners!

Vacatures van iPM Partners

Vliegende start maken bij ons? Schrijf snel!

Vliegende start maken bij ons? Schrijf snel!

Fred Vijvers

‘iPM Partners is een ‘snoepwinkel’ vol uitdagende opdrachten om je tanden in te zetten. Je krijgt meteen veel verantwoordelijkheid, ook als je vers van de universiteit komt. Ik ging direct bij klanten aan de slag.’ Aldus Babette Vugs. We zoeken nieuwe topcollega’s!

Lees meer

Werken bij iPM Partners

Waardevol werk dat veel voldoening schenkt. Dat heeft iPM Partners te bieden. Aan mensen die, net als wij, gedreven worden door resultaat, kwaliteit als motto hebben en organisaties fundamenteel willen verbeteren. 

Verschil maken

Met onze iPM-methode maken wij het verschil. Samen met de medewerkers van onze klanten verhogen wij de werksfeer, dringen ziekteverzuim terug en verbeteren de resultaten. Mensen krijgen weer het gevoel dat ze er werkelijk toe doen.

Overtuigingskracht

Voel jij het verbeteren van organisaties ook als een roeping? Heb jij de overtuigingskracht en de uitstraling om mensen anders te laten denken en doen? Bezit jij het vermogen en de veerkracht om weerstand te overwinnen? Ben jij het grote vertrouwen dat klanten ons schenken waard? En wil je ook nog eens het beste uit jezelf halen? Dan moet je zeker contact opnemen met iPM Partners. 

Klantbelang voorop

Wij zoeken hoogopgeleide en integere mensen met een pragmatische en daadkrachtige mentaliteit. Collega’s die deel uit willen maken van een enthousiast en divers team en die zelf doen wat wij anderen leren: goed samenwerken met het klantbelang altijd als uitgangspunt.

Bekijk openstaande vacatures

vacature-ipm-partners-talent-wanted