Resultaten iPM bij zorginstellingen

Wij helpen graag om de zorg in Nederland te verbeteren. Ook nadat we zijn vertrokken, ontvangen we waardering voor onze inspanningen. Geen wonder. Met onze methode bereiken klanten strategische doelen en boeken zij blijvende resultaten. Dat zeggen wij niet alleen zelf, maar ook onze klanten. Lees onze referenties en vel zelf een oordeel.

Bekijk resultaten in het onderwijs en bij bedrijven.

Kompassie bij Pluryn

Pluryn

Na een verlegging van de koers wilde zorgorganisatie Pluryn meer zicht en grip krijgen op de resultaten. Tegelijk wilde het teams een grotere eigen verantwoordelijkheid geven, waarbij medewerkers met meer focus werken aan het realiseren van cliënt- en organisatiedoelen. Begeleid door iPM Partners, gingen ruim 200 teams aan de slag met ‘Kompassie’. Het doel hiervan was om samen beter aan te sluiten op de passie van de cliënten en die van medewerkers.

 

Lees verder

Regie Over Eigen Rol

Centrale Huisartsendienst Drenthe

Centrale Huisartsendienst Drenthe (CHD) – ontstaan in 2001 – verzorgt door middel van huisartsenposten de spoedeisende huisartsenzorg buiten normale praktijktijden in een groot deel van Drenthe. De huisartsen uit de dagpraktijken garanderen samen de invulling van goede zorg voor alle patiënten. Binnen Drenthe wordt gewerkt met vier huisartsenposten waarbij elke regio werk met een team triagisten en chauffeurs. In 2014 was de CHD toe aan een volgende stap.

Lees verder

Wij werk(t)en voor:

De Twentse Zorgcentra
European Platform Rehabilitations Services
GGZ Drenthe
Amerpoort
OlmenEs
Bartimeus
Jeugdbescherming Brabant
De Zijlen
Cordaan
Vanboeijen