Bel +31 (0)30 44 2 00 15,   Whatsapp of mail info@ipmpartners.nl
Home Michael stelt zich voor

“Michael is een integere en rustige persoonlijkheid”

Info

Analytisch sterke en scherpzinnige bedrijfskundige met een veranderkundige specialisatie, die iedere situatie meervoudig benadert voor het beste rendement. Van jongs af aan heb ik geleerd situaties altijd te benaderen vanuit verschillende perspectieven, om vervolgens toe te werken naar een gedragen oplossing. Voor de organisatie neem ik ook graag het initiatief op mij. Ik zorg voor een goede voorbereiding en een gestructureerd plan om er samen iets moois van te maken.

Deze parallel trek ik door in het ontwerpen en (door)ontwikkelen van organisaties. Gecontroleerd en rustig zoek ik naar (onbenut) potentieel. Ik creëer een omgeving waarbij mensen in beweging durven te komen en prikkel ze om zelf verantwoordelijkheid gaan nemen. De talenten en competenties komen hierdoor beter tot hun recht. Dit geeft mij veel voldoening want ik weet dat de aanzet is gegeven voor effectief samenwerken, groei en waardecreatie.

Kom in contact met

Naast zijn professionele manier van werken, is Michael een sympathieke vent, die oprecht geïnteresseerd is in wat er speelt in het leven van anderen. Hij is altijd beschikbaar om te helpen waar hij maar kan.

Harald Seebus – KPN

Michael heeft in een relatief korte tijdsduur het transformatieproces binnen ons bedrijf begeleid. Met zijn openheid en enthousiasme heeft hij duidelijke processen geïmplementeerd binnen ons projectteam. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren en bedank hem voor zijn inzet.

Gertjan Kremers – Dynniq

Wat Michael typeert is dat hij vanuit een warme relatie in staat is gevoel en feiten te verbinden. Dit geeft veel vertrouwen aan degene met wie Michael samenwerkt. Hij heeft als coach en begeleider een zeer rijk gevulde bron van kennis en ervaring waaruit hij op een natuurlijke wijze put. Hij gelooft dat in ieder mens iets moois zit en dat een geoliede samenwerking ervoor kan zorgen dat het volledige potentieel eruit komt.

Marcel de Wit – collega iPM Partners