Bel +31 (0)30 44 2 00 15,   Whatsapp of mail info@ipmpartners.nl
Home Rosan stelt zich voor

“Rosan? Die zorgt dat het ook gebeurt!”

Info

Energieke, scherpzinnige bedrijfskundige, die in staat is veel informatie snel terug te brengen tot de kern. Dat is in het kort wat mij kenmerkt en wat je van mij mag verwachten. Net als bij mijn hobby koken voor groepen selecteer ik de juiste ingrediënten voor de beste smaak. Dat vraagt een goede voorbereiding en een gedegen proces van de keukenbrigade.

Samen met het team steek ik de handen uit de mouwen. De ambities en de doelen van het team vertaal ik naar een heldere structuur en verfijnde duidelijke stappen. Mede hierdoor breng ik het team volledig in haar kracht. Het is mooi om te zien dat de energie die erin wordt gestopt er dan ook dubbel en dwars uitkomt. Ik krijg er een kick van, zodra er resultaten worden bereikt. En als kers op de taart ben ik helemaal tevreden als de eindpresentatie de verwachtingen overtreft.

Kom in contact met

Ik heb de samenwerking met Rosan altijd als heel prettig ervaren. Ze is in korte tijd enorm gegroeid in haar rol als adviseur bij IPM Partners. Ze weet heel goed de vinger op de zere plek te leggen en daar samen met onze organisatie een passende oplossing voor te zoeken. Ze heeft ons geleerd om niet direct een korte termijn oplossing te bedenken en toe te passen, maar juist wat langer over problemen na te denken en een meer toekomstbestendige oplossing te zoeken. Daarnaast is Rosan een hele leuke en spontane meid, fijn om mee samen te werken.

Linda Hoeben – HD Solar

Als ik aan Rosan denk, dan komt als eerste in mij op: Die zorgt dat het ook gebeurt! Rosan is een kei in projectmatig en gestructureerd werken. Een opgeruimde en vrolijke collega die doet wat ze beloofd en in staat is om zelfs de meest complexe uitdagingen naar overzichtelijke stappen terug te brengen. Ze stelt heldere vragen die tot nadenken aanzetten en helpt om mooie dromen om te zetten naar realiteit. Buiten werk geniet Rosan van bourgondische gezelligheid en is ze dol op honden.

Hester Poelman – collega iPM Partners