Hoe gaat u radicaal over naar digitaal? 

Nieuwe technologie verandert branches en organisaties revolutionair. Een digitale transformatie biedt kansen, ongetwijfeld ook voor u. Maar hoe komt u tot een doorbraak?

De impact van nieuwe, digitale technologie op organisaties is immens. Om mee te kunnen moet u bereid zijn tot het maken van een wezenlijke omslag met uw organisatie. Zo’n overgang naar digitaal vraagt het een en ander van u. Naast technologie, zijn hiervoor veranderingen in de samenwerking en in de omgang met klanten nodig. Bovendien zult u uw organisatie, in het bijzonder de klantketens, anders moeten inrichten. En u zult uw medewerkers moeten meenemen in de nieuwe werkwijze. 

Doorbraak

Er zijn voldoende excuses om de overgang naar digitaal uit te stellen. Denk aan de drukke praktijk van alledag. U bent gefocust op uw producten of klanten, maar onvoldoende op de toekomst. En het lukt u niet of nauwelijks om mensen met ervaring te vinden en vrij te maken voor een ingrijpende operatie. Daar komt nog bij dat een praktische en concrete aanpak lijkt te ontbreken.

Dan heeft u buiten iPM Partners gerekend. Wij kunnen u de mensen met ervaring en vaardigheden ‘leveren’ die u terzijde staan bij de transformatie. En we werken volgens een heldere, pragmatische aanpak. Aan de hand van digitale spelregels laten wij u zien hoe de veranderingen uw organisatie gaan raken. Om samen met u te komen tot een strategische visie waar u mee verder kunt.

No nonsense

iPM Partners werkt met no nonsense ‘unconsultants’. Wij kennen de laatste technologie, maar staren ons daar niet blind op. Ook schrijven we geen vuistdikke consultancyrapporten. Wij geven u een beeld van hoe uw organisatie er over zeven jaar kan uitzien. En reiken u de kennis en gereedschappen aan die nodig zijn om dat waar te maken. Zo maakt u de digitale doorbraak die de resultaten oplevert die u wilt. Neem contact met ons op voor een nadere kennismaking. Dan doen wij uit de doeken hoe onze iPM-aanpak u kan helpen uw organisatie radicaal digitaal om te vormen.

Een mooie manier om er snel achter te komen wat digitale transformatie voor uw organisatie betekent, is onze inspiratiesessie Radicaal naar digitaal.

Franklin Willemstein - Innovatie strateeg en digitale transformatie
Franklin WillemsteinInnovatie strateeg en digitale transformatie

iPM Partners & Digitale transformatie

Negen spelregels om definitief naar digitaal te gaan
blog

Negen spelregels om definitief naar digitaal te gaan

Franklin Willemstein

Dat organisaties tegen digitale transformatie aanhikken is geen wonder. Want: waar begint u? Niet bij de technologie, in ieder geval, maar bij de verbeelding: hoe ziet uw organisatie er over zeven jaar uit?

Lees meer