masterclass

Aanmoedigen, de kracht van een waarderende cultuur

Marcel de Wit- Partner iPM Partners

Marcel de Wit

  • Praktische psycholoog en een ervaren gids in veranderland
  • Weet als geen ander weerstanden in teams te doorbreken.

Verlangt u naar een cultuur zonder zuur waarin het prettig samenwerkt? Met collega’s die elkaar in hun waarde laten en positief met en over elkaar spreken. Terwijl ze werken vanuit een intrinsieke motivatie. Onze partner Marcel noemt dit een ‘aanmoedigingscultuur’ en kan u helpen bij het creëren van zo’n waarderende werksfeer. Wilt u weten hoe u waardering in de onderlinge communicatie vooropzet en de samenwerking samen verbetert? En hoe u een aanmoedigende cultuur vervolgens vasthoudt? Tijdens deze masterclass van een dag leren u en uw collega’s hoe u dat kunt doen.

inspiratiesessie

Radicaal naar digitaal

Franklin Willemstein- Partner iPM Partners

Franklin Willemstein

  • Gespecialiseerd in digitale transformatie
  • Decennia ervaring in het op innovatieve wijze veranderen van organisaties

Radicaal over naar digitaal. De wil is er meestal wel, maar welke weg moet u bewandelen? Het zou jammer zijn als u te laat start vanwege twijfel over hoe dat aan te pakken. Benut uw digitale kansen nu! Doe dit bij voorkeur met een gids die de spelregels van de nieuwe digitale economie kent. Zoals Franklin Willemstein van iPM Partners. Hij kan u helpen de juiste stappen tijdig te zetten. En hij verleidt u tijdens deze inspiratiesessie kritisch naar uw toekomst te kijken. Zodat u nu al zicht heeft op hoe de digitale versie van uw bedrijf er straks uitziet.

training

Training KPI’s die wel werken

Peter Geelen- Partner iPM Partners

Peter Geelen

  • Bedenker iPM-aanpak, oprichter iPM Partners
  • Klantketen- en KPI-goeroe, auteur meerdere boeken, incl KPI’s die wél werken

Zo laat u KPI’s wél voor u werken

Hoe gaat het met uw KPI’s? Helpen ze uw organisatie daadwerkelijk bij het verbeteren van prestaties én de samenwerking? Nee? Dan is het tijd voor actie. Leg uw organisatiestructuur en KPI’s een keer onder de loep. En leer van de auteur van ‘KPI’s die wel werken’ hoe het beter kan. Kom er in korte tijd achter hoe u effectief performance management opzet volgens de bewezen iPM-aanpak.

training

Coach voor teamontwikkeling

27-28 mei

Hester Poelman- Partner iPM Partners

Hester Poelman

  • Bestuurskundige
  • Ruime ervaring met coachen en teams in verschillende branches

Online training

Teams leren om continu te werken aan betere prestaties en samenwerking is een intensief proces. Met hun energie, methoden en eigen wijze van kijken, kunnen coaches hierin het verschil maken. Dat doen ze onder meer door het team optimaal te ondersteunen bij het voeren van een prestatiedialoog. En door teamleden te leren elkaar aan te moedigen om tot betere resultaten te komen. Bovendien geeft op die manier bijdragen aan een leuker en hechter team een goed gevoel.

experiential learning

Top Print

Peter Geelen- Partner iPM Partners

Peter Geelen

  • Bedenker iPM-aanpak, oprichter iPM Partners
  • Klantketen- en KPI-goeroe, auteur meerdere boeken, incl KPI’s die wél werken

De samenwerking en teamspirit verbeteren? Klantgerichtheid en tevens uw eigen prestaties verhogen? Stimuleren om verbeterprincipes toe te passen en out-of-the-box te denken? Tijdens deze bedrijfssimulatie leert u aan welke knoppen u moet draaien om succesvol te zijn. U leert hoe u processen moet verbeteren en hoe u van verantwoording en controle komt tot sturing, verbetering en coaching. Dit op een zeer interactieve en dynamische wijze. Duizenden deelnemers gingen u reeds voor, van groepen van acht tot meer dan honderd personen.