Openbare trainingen

iPM leren toepassen? Kom naar de open trainingen

Wij zijn geslaagd, als u het kunt

Onze methode werkt het best als de organisatie zich iPM eigen maakt. Dat vergt kennis én vaardigheden: ‘leren’ betekent in onze ogen dat zij de knowhow ook kunnen toepassen in de praktijk. Omdat wij willen helpen waar het echt nodig is, bieden wij naast onze maatwerktrainingen ook openbare trainingen aan.

Openbare trainingen

training

Training KPI’s die wel werken

Peter Geelen- Partner iPM Partners

Peter Geelen

  • Bedenker iPM-aanpak, oprichter iPM Partners
  • Klantketen- en KPI-goeroe, auteur meerdere boeken, incl KPI’s die wél werken

Zo laat u KPI’s wél voor u werken

Hoe gaat het met uw KPI’s? Helpen ze uw organisatie daadwerkelijk bij het verbeteren van prestaties én de samenwerking? Nee? Dan is het tijd voor actie. Leg uw organisatiestructuur en KPI’s een keer onder de loep. En leer van de auteur van ‘KPI’s die wel werken’ hoe het beter kan. Kom er in korte tijd achter hoe u effectief performance management opzet volgens de bewezen iPM-aanpak.

training

Coach voor teamontwikkeling

Hester Poelman- Partner iPM Partners

Hester Poelman

  • Bestuurskundige
  • Ruime ervaring met coachen en teams in verschillende branches

Online training

Teams leren om continu te werken aan betere prestaties en samenwerking is een intensief proces. Met hun energie, methoden en eigen wijze van kijken, kunnen coaches hierin het verschil maken. Dat doen ze onder meer door het team optimaal te ondersteunen bij het voeren van een prestatiedialoog. En door teamleden te leren elkaar aan te moedigen om tot betere resultaten te komen. Bovendien geeft op die manier bijdragen aan een leuker en hechter team een goed gevoel.