Training Aanmelden

Coach voor teamontwikkeling

Teams leren om continu te werken aan betere prestaties en samenwerking is een intensief proces. Met hun energie, methoden en eigen wijze van kijken, kunnen coaches hierin het verschil maken. Dat doen ze onder meer door het team optimaal te ondersteunen bij het voeren van een prestatiedialoog. En door teamleden te leren elkaar aan te moedigen om tot betere resultaten te komen. Bovendien geeft op die manier bijdragen aan een leuker en hechter team een goed gevoel.

Tijdens dit eendaagse programma trainen we coaches (in spe) hoe ze teams terzijde kunnen staan door de juiste interventies toe te passen. We laten zien hoe we bij iPM Partners werken met verbeterborden en teamfoto’s. Vervolgens oefenen we in de praktijk met het coachen tijdens verbeterbordsessies. Ook leert u hoe u de voorzitter van het overleg (bordleider) kunt ondersteunen. Uit eerdere edities van deze training blijkt dat het samen met andere coaches oefenen en kennis delen als zeer waardevol wordt ervaren.

Deze basistraining is geschikt voor iedereen met interesse in teamcoaching. In het bijzonder voor wie een coachende rol wil vervullen bij de prestatiedialoog of het verbeterbord. Na deze training:

 • is uw beeld van de rol en de houding van een coach glashelder;
 • weet u hoe u de verbinding aangaat en afspraken maakt met bordleider en team;
 • heeft u bruikbare oefeningen gedaan en inzichten opgedaan die u in de praktijk nog vaak van pas komen.

De training duurt 8 uur en vindt online plaats. Ze is drie keer per jaar te volgen. Onze groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers per training.

 

Aanmelden voor: Coach voor teamontwikkeling

€ 695 exclusief btw

 • Openbare online training voor coaches
 • Datum nog niet bekend
 • Kosten deelname € 695,- (ex BTW) per deelnemer

Voornaam *

Achternaam *

Organisatie *

E-mail adres *

Lees in onze privacyverklaring hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken

Uw trainers zijn Hester Poelman en Rose-Marie Manders

Hester is een energieke, mensgerichte coach die in haar werk graag creativiteit inzet. Ze werkt intuïtief en focust op de praktijk. Wat is nodig om het team krachtiger maken, het plezier in het werk te verhogen en de resultaten te verbeteren? Ze verstaat de kunst om teams in een stroomversnelling te brengen. Ze weet ze daarbij te verleiden om meer samen te werken, talenten beter te benutten en doelen te halen. Ook helpt ze mensen om weer meer grip op het werk te krijgen en met meer energie aan het werk te gaan. Zulke merkbare verbeteringen geven haar grote voldoening. Dit goede gevoel gunt ze ook graag andere coaches (in spe).

 • Bestuurskundige
 • Gestalt-art therapeute
 • Ruime ervaring met coachen en teams in verschillende branches.

Rose-Marie is een ervaren teamcoach die dagelijks bij verbeterborden is te vinden. Zij koos uit liefde voor het vak van coaching, na een mooie loopbaan als manager. Zij kan zich goed verplaatsen in wat mensen op de werkvloer beweegt. Ook heeft ze oog voor (verborgen) talenten en hoe die te ontwikkelen. Klanten van iPM Partners ervaren haar als daadkrachtig, prettig in de omgang, oplossingsgericht en praktisch. Naast teams coacht Rose-Marie leidinggevenden. Ook leidt ze coaches op om zelf teams te ondersteunen bij het verbeteren van resultaten en samenwerking. Haar motto is: nummer 1 word je nooit alleen.

 • Verleden als leidinggevende in het bedrijfsleven
 • Ruime ervaring met het coachen van teams, leidinggevenden en coaches in onderwijs en bedrijfsleven
 • Programmamanager Teams in hun Kracht (teamontwikkeling iPM Partners)