Resultaten iPM bij zorginstellingen

Wij helpen graag om de zorg in Nederland te verbeteren. Ook nadat we zijn vertrokken, ontvangen we waardering voor onze inspanningen. Geen wonder. Met onze methode bereiken klanten strategische doelen en boeken zij blijvende resultaten. Dat zeggen wij niet alleen zelf, maar ook onze klanten. Lees onze referenties en vel zelf een oordeel.

Bekijk resultaten in het onderwijs en bij bedrijven.

Kompassie bij Pluryn

Pluryn

Na een verlegging van de koers wilde zorgorganisatie Pluryn meer zicht en grip krijgen op de resultaten. Tegelijk wilde het teams een grotere eigen verantwoordelijkheid geven, waarbij medewerkers met meer focus werken aan het realiseren van cliënt- en organisatiedoelen. Begeleid door iPM Partners, gingen ruim 200 teams aan de slag met ‘Kompassie’. Het doel hiervan was om samen beter aan te sluiten op de passie van de cliënten en die van medewerkers.

 

Lees verder

Regie Over Eigen Rol

Centrale Huisartsendienst Drenthe

Centrale Huisartsendienst Drenthe (CHD) – ontstaan in 2001 – verzorgt door middel van huisartsenposten de spoedeisende huisartsenzorg buiten normale praktijktijden in een groot deel van Drenthe. De huisartsen uit de dagpraktijken garanderen samen de invulling van goede zorg voor alle patiënten. Binnen Drenthe wordt gewerkt met vier huisartsenposten waarbij elke regio werk met een team triagisten en chauffeurs. In 2014 was de CHD toe aan een volgende stap.

Lees verder

Wij werk(t)en ook voor:

NS
Refresco
ReplaceDirect
Hertek
Reed Business Information
Janssen & Janssen
Lassie
Selecta
Vanderlande
Aryzta
Aviko
BisoTON
Easywalker
Eurocaps
Foreverdirect
Mosa
M-T-A
Objective International
Plato Group
Ruwbouwgroep
Salland Electronics
Verhoeven
Metro
Sligro
Bugaboo
Owens Corning
ASML
Maxxium
Philips
Sara Lee
Inalfa Roof Systems Group
Mazars
RICOH